Sta reci, pred nama je bio povijesni MM uz oboren rekord od ukupno 7 clanova, uskoro se nadam da ce i to biti prošlost.
Steta sto ostali clanovi koji su namjeravali nisu dosli.
Petak oko 17:30 h Greenflash, Deky, Hold, Kolektiv i Ja krecemo iz Os prema Fericancima gdje nas ceka Barek da ga pokupimo.
Da vrag nikad ne spava kod Fericanaca promasimo jedno krizanje i prilikom okretanja auta na cupriju zaglibimo u blatu, jedva se izvukli. Prije toga novcanik mi nestao a Kolektivu mobitel, srecom brzo pronaden.
Krecemo dalje i dolazimo u Šumeđe- malo selo (46 stanovnika) u sastavu grada Orahovice.
OPG Šarić - lijep ambijent:

Deky-u ne moze nista promaknut:

Dok su se vani meteoroloske situacije smirile a od snijega nema ni s unutra postaju burni procesi:
Medovaca, najdraze mi pice

Noc je bila

Šumeđe:

Cist auto:

Jankovac:- Jedna od najljepših gorskih dolina smještena je na sjevernim obroncima Papuka na visini od 475 m. Bogata je hladnim izvorima i bistrim potocima, a okružena stoljetnim bukvama slavonske šume. Puna svježine i romantike uvijek je bila privlačna svakom ljubitelju prirode, planine i mira. Zbog izuzetnih prirodnih ljepota koje nigdje više ne možemo naći u Slavoniji, Jankovac je 1955. godine proglašen zaštićenom park-šumom.
Planinarski dom, 475 m ostaci snijega:

Himalaja:

Od 600 m.n.v. postaje kompaktni snjezni pokrivac, cca 750 m.n.v.
Kolektiv, legenda

Barek:

Snowcejseri:

Dalje se ne moze pa idemo pjesice:

Tomcat_f14, legenda

Ja:

Golf je